2018.07.11 Rocznicowe spotkanie członków Śląskiego Stowarzyszenia Samorządowego w Leśnicy

b_0_120_16777215_00_images_Lesnica2018_2018.07.11Lesnica08.jpgDnia 11 lipca br. odbyło się spotkanie członków Śląskiego Stowarzyszenia Samorządowego, które poprzedzone było uczczeniem pamięci zmarłego Burmistrza Leśnicy i  Przewodniczącego Śląskiego Stowarzyszenia Samorządowego śp. Huberta Kurzała.

Po krótkiej modlitwie oraz wspomnieniach śp. Huberta Kurzała, członkowie złożyli na grobie w Leśnicy wiązankę oraz zapalili znicze. Następnie wszyscy udali się do restauracji Zajazd Góra Św. Anny, aby uczestniczyć w cyklicznym spotkaniu, które otwarte zostało przez gospodarza Gminy Leśnica Pana Łukasza Jastrzembskiego oraz Przewodniczącego Zarządu, Pana Swaczynę. Po oficjalnym otwarciu głos zabrał Poseł na Sejm, Pan  Ryszard Galla, który omówił postępy prac przygotowawczych do kampanii wyborczej. Na zakończenie spotkania ustalono harmonogram spotkań stowarzyszenia oraz zakres tematyczny na II półrocze 2018 r.

gallery1 gallery1